F1® Ticket Store no longer supports your browser's version and the site may not behave as expected. Please update to a new version: Click here
calendar logo
Wir verwenden Cookies, um Ihr Erlebnis zu personalisieren und den Verkehr zu dieser Seite zu analysieren. Informationen über Ihre Verwendung unserer Seite werden mit unseren Social Media-, Werbe- und Analysepartnern geteilt. Unsere Partner kombinieren diese Informationen eventuell mit anderen Informationen, die Sie ihnen bereitgestellt haben oder die aufgrund Ihrer Nutzung deren Dienste erfasst wurden. Weitere Informationen finden Sie in unserer Datenschutzrichtlinie.

Geniet vanaf de beste plaatsen van het ultieme motorsportspektakel. De Paddock Club is meer dan alleen voortreffelijk dineren, inspirerende ruimtes en uitzonderlijke service - het is de toegang tot het kloppende hart van de F1. Alleen de teams komen dichter bij de ronkende motoren en het hete asfalt. Welkom bij ongeëvenaarde gastvrijheid.

ENTDECKEN SIE UNSERE ORTE
calendar logo
calendar logo
calendar logo
calendar logo

Een overweldigende ervaring in het hart van de F1®

De Paddock Club, gelegen boven de teamgarages, biedt een uniek uitzicht op start/finish en de pitstraat. Ook achter de schermen zijn gasten welkom bij exclusieve interviews met coureurs en rondleidingen door de paddock en de pitstraat.

ENTDECKEN SIE UNSERE ORTE

Verleg uw grenzen

Onze gasten worden in de Paddock Club voortdurend aangenaam verrast door de toegangsmogelijkheden en ervaringen. Dus ontspan en geniet van een onvergetelijk weekend. Het is tijd om van dichtbij en persoonlijk kennis te maken met 's werelds meest opwindende en glamoureuze sport. Dit is hospitality op Formule 1 niveau.

De beste plaatsen op het circuit Compromisloze gastvrijheid EXCLUSIEVE TOEGANG TOT DE ACTIE
tabBgImage

"De Paddock Club bevindt zich op elk circuit in het pitgebouw direct tegenover start/finish. Het is de enige plek met zowel uitzicht op de baan als op de pitstraat. U staat slechts enkele meters boven de pitboxen hetgeen een uniek zicht geeft op alle pitstops - een ervaring om nooit te vergeten. Op het unieke circuit van Monaco bevindt de Paddock Club zich boven de Rascasse-bocht – een toplocatie voor wiel-aan-wiel-actie."

tabBgImage

Compromisloze gastvrijheid

In de Formula 1® is geen ruimte voor compromissen. Hetzelfde geldt voor onze hospitality. Wij garanderen dezelfde onvergetelijke ervaring op al onze locaties, voorzien van een lokale twist waarmee we elk verblijf speciaal maken. Gasten kunnen het volgende verwachten:

* Gratis consumpties

* Open champagnebar

* Gastronomisch dineren met de beste wijnen

* Lokale lekkernijen en entertainment

tabBgImage

"De Paddock Club™ plaatst u in het hart van de F1®. In geen enkele andere sport zit u zo dicht op de actie.

Toegang pitstraat

Loop door de pitstraat en bewonder de technici die de laatste aanpassingen aan de auto's verrichten.

Rondleiding Paddock

Bezoek de Support Race paddock, het centrale hart van de actie waar coureurs, teams en de media samenkomen.

Track Tour

Rijd over het circuit met een professionele bestuurder die u door de bochten praat.

Ontmoet coureurs

Krijg inzichten van de coureurs, kampioenen en de mensen die Formula 1® maken.

Ook is het mogelijk je F1® vaardigheden te testen in een simulator of op de foto te gaan met de bokaal voor de winnaar van deze grandprix."